Butikken

 

DSC_1214

Butikken er fylt opp blomster, avskårende blomster, potter, gave artikler, vanningsutstryr, hageredskap med mer. Utvalget varierer gjennom året og det kommer hele tiden inn nye varer. Ta turen immon å se vårt utvalg.

Gardena, Vi har et bredt spekter av vannings  utstyr.

Fiskars. Vi har kvalitets redskap fra Fiskars

Bayer Garden. Vi har et bredt spekter av gjødsel og plantevernmidler, som hjelper deg med det aller meste.

Vi henter nye planter inntil 7 dager i uken fra lokale leverandører/produsenter, for å kunne tilby et bredt spekter av blomster til enhver tid.

Vi har gleden av å tilby kvlitets gjødsel!

Gjødsel er viktig og derfor har vi vår egen gjødsel, hovedgjødsel og tillegsgjødsel som vi vet at virker. Dette er gjødselen for deg som vil ha ekstra glede av plantene dine.  Hovedgjødselen er basis gjødselen som plantene trenger.                      Bruker man bare ren NKP gjødsel hoper saltene seg opp i plantene. Da får man ikke frigitt Kaliumet i plantene, derfor er det viktig at tillegsgjødselen brukes regelmessig.

Et godt blandingsforhold til en vannkanne er: 3 korker Hovedgjødsel, 2 korker Tillegsgjødsel og 5liter vann.                                                                                                                                                                                                                                                         Vi har mange fornøyde kunder som er kjempefornøyde med denne og de ser virkningen.

Vi lager blomstergrupper, buketter, dekorasjoner til enhver annledning. Vi bringer blomster.

Vi har kvalitets hageredskap fra Fiskars, Vanningsutstyr fra Gardena og Hozelok plantevern og gjødsel fra Bayer garden.

Snegle bekjempelse Vi har Nematoder( Nemaslug) Ferramol, Kobbertape, snegleberriere

 

 

 

 

 

Kvalitetslys fra Diederich, Danmarks ledende produsent av kubbelys, parlys og kulelys. 

Råvarene

001_hires100% fullraffinert ren parafin av høyeste kvalitet. Alle vekene er av beste bomullskvalitet, med nøye tilpasset dimensjon for å sikre at lysene brenner optimalt.

Produksjon

Fremstillingsprosessen til kubbelysene kalles kaldkomprimering, d.v.s. at parafingranulat presses sammen om veken, under et trykk på opptil 2 tonn. Denne meget harde komprimeringen sikrer en brennetid helt uten konkurranse.

Våre dyppelys er også produsert av de beste råvarene, og produseres ved at veken gjentatte ganger dyppes i flytende parafin, som holder ca. 100 grader.

Fargeprosess

Diederich lys er ikke gjennomfarget. Fargene oppløses i en spesialvoks med smeltepunkt et par grader høyere enn råkjernen. Lysene overdyppes med spesialvoksen 2 ganger, noe som sikrer optimal brenning, og minimerer risikoen for at lysene renner. Fargemetoden sikrer også minimal soting.