Butikken

 

DSC_1214

Butikken er fylt opp  med sesongens blomster, avskårende blomster, potter, gave artikler, vanningsutstryr, hageredskap med mer. Utvalget varierer gjennom året og det kommer hele tiden inn nye varer. Ta turen immon å se vårt utvalg. Blomstergrupper planter vi i butikken og i mange varianter og prisklasser, vi planter også etter dine ønsker.

Utleie, Vi leier ut store silkeblomster til arrangementer.

Gardena, Vi har et bredt spekter av vannings  utstyr.

Fiskars. Vi har kvalitets redskap fra Fiskars

Bayer Garden. Vi har et bredt spekter av gjødsel og plantevernmidler, som hjelper deg med det aller meste.

Vi henter nye planter inntil 7 dager i uken fra lokale leverandører/produsenter, for å kunne tilby et bredt spekter av blomster til enhver tid.

Vi har gleden av å tilby kvlitets gjødsel!

Gjødsel er viktig og derfor har vi vår egen gjødsel, hovedgjødsel og tillegsgjødsel som vi vet at virker. Dette er gjødselen for deg som vil ha ekstra glede av plantene dine.  Hovedgjødselen er basis gjødselen som plantene trenger.                      Bruker man bare ren NKP gjødsel hoper saltene seg opp i plantene. Da får man ikke frigitt Kaliumet i plantene, derfor er det viktig at tillegsgjødselen brukes regelmessig.

Et godt blandingsforhold til en vannkanne er: 3 korker Hovedgjødsel, 2 korker Tillegsgjødsel og 5liter vann.                                                                                                                                                                                                                                                         Vi har mange fornøyde kunder som er kjempefornøyde med denne og de ser virkningen.

Vi lager blomstergrupper, buketter, dekorasjoner til enhver annledning. Vi bringer blomster.

Vi har kvalitets hageredskap fra Fiskars, Vanningsutstyr fra Gardena og Hozelok plantevern og gjødsel fra Bayer garden.

Snegle bekjempelse Vi har Nematoder( Nemaslug) Ferramol, Kobbertape, snegleberriere