For bedrifter

 

Blomster hever trivselsfaktoren alle steder, i resepsjon, på spiserommet, på kontoret, i frisør salongen, på disken, på venterommet, i gangen, ved inngangspartiet og mange andre steder. Hem Hagesenter leverer blomster til alle formål, vi kommer gjerne med ideer til hva som passer inn hos dere

Viste du at grønne planter renser luften.  Vi lever små blomster, buketter, store planter, kunstige planter med mer.

 

Blomster/Buketter

Vi leverer buketter til overrekkelse, blomstergrupper, blomster til resepsjon, kontor, møterom med mer. Er det jubilanter som skal feires?  Kantine som skal pyntes, kontorer som ønsker lettstelte planter, Resepsjon som skal pyntes. Vi leverer hos dere. Husk inngangs partiet, blomster gir en hyggelig velkomst hele året. Vi leverer i Larvik og Sandefjord.

bukett

Kunstige planter

Kunstige planter/silke planter finnes i et stort utvalg. Fra mini planter til palmer på 15meter. Våre leverandører har et av nordens største utvalg, her er det planter for alle plasser og  formål. Kom med dine ønsker, vi hjelper også til med forslag på planter. Vi kan levere kunstige planter over hele landet.

Blomster leveringer

Blomster hilsen til samarbeidspartnere er noe som alltid blir godt mottatt og satt stor pris på. Blomsterhilsen bør gis ved inngåelse av avtaler, avslutning av prosjekter og som takk for godt samarbeid gjennom et helt år. Når man skal sende ut blomster hilsen til bedrifter ved jul og nyttår, husk å send tidlig slik at mottager har glede av blomstene lengst mulig.

Har du kollegaer som er syke, send en blomsterhilsen. En blomster hilsen hjem på døren med ønske om god bedring og ønske om å se deg igjen på jobb  varmer og blir veldig godt mottatt. En hilsen som dette hjelper ofte med å få folk raskere tilbake på jobb.

DSC_0899 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dekorasjoner

Vi gir pristilbud på små og store leveringer.

Ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe deg med, ring tlf. 33 13 50 50 eller kontakt oss på mail

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Orkideer er en pen, holdbar og lettstelt blomst som kommer i mange varianter.

DSC_1727

Silkeplanter/ kunstige planter er flotte å bruke på steder hvor det er for mørkt for ekte eller man ønsker store planter som skal være pene hele tiden. Vi skaffer det meste og kan levere over hele landet.

!cid_mms_img-19165616381OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sukkulenter i en gruppe, fat eller bolle er både dekorative og lettstelte på et spiserom eller i en resepsjon.

DSC_0398DSC_0395