Tilbake

Tjøllingminner 6 er kommet

Tjølling historielag har nå lanser bok nr. 6 i serien Tjøllingminner. En flott og innholdsrik bok med mange gode artikler og historier.

Vi har nr: 1, 2, 3, 4,5 og 6. Bøkene koster kr.200,- pr. stk.

DSC_0441

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Her er bøkene i seriene, inneholder historier fra Gamle Tjølling; Ula, Kjerringvik, Østre halsen med mer. her får du et innblikk i dagliglivet og spesielle anledninger.  Dette er noen av artiklene; Lærer Hole, dramatisk konfirmasjonsferd, badeliv i Ula, Halsen i gamledager, Istrehågan, straff for beruselse, Lange skoleveier, Se hva vi fant, Ula-ruten, fra Halsen i seilskutetia, Hollywoodstjerna fra Halsen, Ulabrand, Larvikitt fra Tjølling, Tenvikbåtene, Tjølling og de raske hestene, Tjølling handelslag, Jordmødre i Tjølling, Østbynåla, Gamle hoppbakker i Tjølling for å nevne noen.

 

Tjølling historielag jobber med å bevare all historie fra Tjølling de har vært og er en aktiv deltager både med restaurering og bevaring av lokal historie.

Historielaget har møter i Borgerstua på Tjølling Prestegård (på Tjøllingvollen) hver onsdag fra kl.18.00 til 20.00 Ønsker du å komme i kontakt med historielaget møt opp eller kontakt Hem hagesenter så setter vi deg i kontakt med historielaget.

Er du interessert i lokalhistorie er dette stedet for deg, her samles vi til hyggelig samvær og kunnskaps utveksling. Historielaget er åpent for alle som ønsker å være med. Nye ideer og krefter er alltid velkommen til å være med på å utvikle og drive historier og laget vider inn i nye tider. Det er ønske om å lage en egen nettside,  arbeide med nye utgaver av Tjøllingminner, dokumentere ting fra Tjølling for å nevne noe.