Uteavdeling

DSC_0034

DSC_0036

Vi forbereder våren, jord, bark, kalk, gjødsel er på plass. Planter kommer inn fortløpende inn.

Vi har et fyldig hagesenter med mye til hagen.

Vårt staude sortiment består av 200 sorter, frukttrær, prydbusker, vintergrønne busker, frukttrær, klatreplanter, roser, hekkplanter, utekrukker med mer. Nye planter kommer inn hele sesongen.

Vi leverer trær i alle størrelser, ønsker du et lindetre på 5-6m høyde eller et Lønne tre leverer vi dette på bestilling, kort leveringstid.

Vi henter nye planter inntil 7 dager i uken fra lokale leverandører/produsenter, for å kunne tilby et bredt spekter av blomster til enhver tid.

Gartnerjord er den beste jorden, jorden inneholder sand og leire. Jorden holder godt på fuktighet og næring samtidig som den har struktur slik at røttene får luft.

Vi har Dekkbark, Pyntebark, Kugjødselkompost, Plantejord(vårt billigste alternativ), Krukkejord med langtidsgjødsel, Veksttorv med gjødsel, Naturtorv uten gjødsel, Blomsterjord med naturgjødsel (økologisk), Lekakuler/Dreneringskuler.

Utvalget at gjødsel dekker alle behov: Kunstgjødsel, Naturgjødsel, Økologisk.

Algomin Økologisk gjødel som gjødsler og kalker samtidig), Naturgjødsel/Hønsegjødsel, Trim plengjødsel(en gjødsel som setter fart i plenen), Blåkorn/Kunstgjødsel/Fullgjødsel

Torv fri jord

Torvfri jord

Torvfri jord

Floralux® Hagejord med naturgjødsel er et blandet jordforbedringsmiddel bestående utelukkende av resirkulerte råvarer.
Hestegjødsel, hageavfall og bark er langtidskompostert og ettermodnet før blanding og pakking. Produktet er meget godt
egnet som jordforbedring på jordtyper med mye sand og/eller leire. Det kan dyrkes direkte i produktet, men det er viktig
å være klar over at jordblandinger uten torv krever tettere oppfølging i forhold til vanning enn torvbaserte dyrkingsmedier.
Særlig gjelder dette ved bruk i potter, kar og kasser.

Gjødsel vi har flere typer gjødsel, naturgjødsel, hønsegjødsel, Trim Blå(fullgjødsel) vitagro 2i1 gjødsel og kalk i en og samme. Flytende gjødsel, Substral, Biobact, vår egen NKP, Vitagro med flere.

Hekk Vi har flere typer hekk bl.a. Thuja ‘Brabant’ ‘Smaragd’, barlind, bøk, småblad lind, svartsurbær med mer. Vi kommer også med råd om hekk som passer for dine ønsker og behov. Vi har planter inne og vi skaffer planter med kort leveringstid.

Frukttrær Vi har flere sorter Eple, plomme, moreller, kirsebær, pære familietrær med flere sorter på samme tre.

Bærbusker Vi har flere sorter Bringebær, Blåbær, rips, solbær, stikkelsbær, bjørnebær, aronia bær, druer, hassel med mer.

Roser Vi har hageroser markdekkende eks. ‘Sandefjord’, Stilkroser, Klaseroser, Buskroser, Klatreroser

Klatre planter Vi har Klematis, villvin, kaprifol, humle ‘Teledøl’ fra Telemark, eføy med flere

Det er viktig å bruke gjødsel og vi har derfor langtidsgjødsel til å blande inn i jorden når du planter, denne frigir næring i 3-6 måneder.

Vi bestiller inn planter til deg og gir pristilbud på større leveringer. Vi kjøper planter fra lokale produsenter for å sikre hardføre lokale planter.