Tilbake

Sandefjord Myntklubb

Sandefjord Numismatiske forening / Sandefjord myntklubb

Vi er klubben for deg som samler på mynt eller seddel.  Har du arvet mynter, vil selge eller få en takst på, så er det bare å ta kontakt. Vi har møter 1 gang i måneden på Forsmannsenteret (‘aktiviteten’ til venstre når du kommer inn og litt ned i gangen på høyre side) i Sandefjord. Her samles vi til hyggelig samvær sammen med andre interesserte i alle aldre Damer og Menn i alle aldre, unge og voksne. Kom som du er om du akkurat har startet å samle, eller du har samlet en stund å ønsker å komme inn i et hyggelig miljø.

Vi har de siste årene fått flere nye medlemmer, så vi er en aktiv klubb.

Vi har medlemmer fra hele Vestfold, men også andre steder i landet.

Sandefjord myntklubb har auksjon på hvert møte med opptil 120 objekter, her er det mynter, sedler, litteratur med mer fra inn og utland, utlodning og enkel bevertning.

Vi ønsker nye medlemmer velkommen, du er velkommen om du ønsker å bare møte opp eller kontakte oss på forhånd. Du er velkommen og vil fort finne deg til rette, vi har et hyggelig og inkluderende miljø i klubben.

Vi tar imot kunder fra hele landet og som medlem får du tilgang til våre klubbauksjoner, vi tar imot skiftelige bud fra medlemmer som ikke kan møte på møte/auksjon.

Du finner oss også på Facebook, søk opp myntsamlere i Vestfold.

kontakt oss på mail: snf.myntklubben A outlook.com. Du finner oss også på Facebook (myntsamlere  i Vestfold)

 

Møteplan 2022/2023

Møtene holdes på Aktiviteten  Forsmann senteret fra kl. 18.30 til 21.00

 

31. januar

28. februar

28. mars Årsmøte

25. april

30. Mai

DSC_0155

 

2kr.1906 schettland (2)